KotMadam Rotterdam

KotMadam Rotterdam wordt gerund door Christine Gerlich. Zij is de spil in de onderneming en daarmee het vast contactpunt voor haar huurders, betrokkenen en andere geïnteresseerden.

Christine is zeer gepassioneerd en heeft altijd grote aandacht voor zelfontwikkeling. Als basis voor haar zeer brede kennis op uiteenlopende thema's ligt een afgeronde opleiding HBO Bachelor Social Work en met diverse post-HBO specialisaties.  Christine heeft zich ontwikkeld tot een specialistisch generalist op de gebieden rondom Empowerment, Burgerparticipatie, Sociale Activering, Recht en Vrijwilligersmanagement. Zij weet de thema's zeer breed en vanuit meerdere invalshoeken te bezien en is daarbij altijd gericht tot het opkomen voor de belangen van kwetsbaren. Door de jaren heen heeft zij zich zeer kundig weten te maken binnen de ondersteuning aan mensen met een diagnose LVB, Autisme, Autisme icm met hoogbegaafdheid en/of andere niet genoemde psychische stoornissen. Vooral volgt zij haar hart daarin.
 Genoemde sluit nauwlettend aan bij het bedrijf dat zij voor ogen heeft.

Laurens specialiseerde zich op sportgebied als trainer coach. In deze rol begeleidde hij vele adolescenten op weg naar volwassenheid en ondervond dat sport in veel situaties de basis kan zijn voor ontwikkeling. Door zijn benadering vanuit een andere invalshoek ontstaan mooie en waardevolle inzichten bij de ander.  

Bij KotMadam geen groot team van medewerkers. Je krijgt te maken met Christine en Laurens en enkele warme vervanger als wij druk zijn. Ook de kids Donne en Levy zal je wellicht ontmoeten. Doordat wij 24/7 voor bewoners klaar staan zullen zij ook vaak op locatie te vinden zijn of even bij paps en mams langs komen.

Wij zijn een actief gezin. Wij houden van mensen en van werken. Van sporten en actief zijn.

Of misschien beter anders gezegd:

Ons geluk ligt in het iets te doen hebben, iets hebben om van te houden en je bed voor uit te komen.
Ook iets voor jou?!

Neem contact met ons op

* = Verplicht veld

Kennis maken?

Wil je kennis maken met ons?
Bel of mail gerust!

Christine
06 - 442 870 92
kotmadam@christinegerlich.nl

KotMadam

KotMadam Rotterdam is een verzameling woningen/appartementen waar (jong) volwassenen worden ondersteund bij het op de rit krijgen van hun leven. Mensen met bijvoorbeeld sociaalmaatschappelijke problemen, een licht verstandelijke beperking, zwakbegaafdheid, autisme e.o.a.  kunnen zelfstandig wonen onder toezicht van een leuke hospita (kot madam) die tevens hulpverlener is.

Vragen?