KotMadam Rotterdam

Het concept KotMadam Rotterdam is bedacht door Christine Gerlich. Zij is de spil in de onderneming.  

Christine is zeer gepassioneerd en heeft altijd grote aandacht voor zelfontwikkeling. Als basis voor haar zeer brede kennis op uiteenlopende thema's ligt een afgeronde opleiding HBO Bachelor Social Work aangevuld met diverse post-HBO specialisaties.  Christine heeft zich ontwikkeld tot een specialistisch generalist op de gebieden rondom Empowerment, Burgerparticipatie, Sociale Activering, Recht en Vrijwilligersmanagement. Zij weet de thema's zeer breed en vanuit meerdere invalshoeken te bezien en is daarbij altijd gericht tot het opkomen voor de belangen van kwetsbaren. Zij is een geboren probleemoplosser en organisator. Zij zoekt uit waarom iets niet 'werkt' en hoe iets kan kloppen en heeft daarmee richting en advies zichzelf én voor de ander.
Door de jaren heen heeft zij zich zeer kundig weten te maken binnen de ondersteuning aan individu en gezinnen met problemen op meerdere leefgebieden.  Waarbij sprake is van leerproblemen (laagbegaafdheid, LVB), een stoornis in ASS, Autisme in combinatie met hoogbegaafdheid, gewelds- en afhankelijkheidsrelaties en/of andere sociaal maatschappelijke problemen. Vooral volgt zij haar hart daarin.
 
Laurens specialiseerde zich op sportgebied als trainer coach en volgde daarbij de opleiding Maatschappelijke Zorg Specifieke Doelgroepen. In zijn rol begeleidde hij vele adolescenten op weg naar volwassenheid en ondervond dat sport in veel situaties de basis kan zijn voor ontwikkeling. Door zijn benadering vanuit een andere invalshoek ontstaan mooie en waardevolle inzichten bij de ander.  

Wij geloven in 'presentie', het 'er zijn' voor de ander.
Wij geloven niet in het pushen op doelen.
Het grootste doel in het leven zou moeten zijn: 'een gevoel van geluk ervaren'.
Met de focus op dat grote overkoepelende doel en jouw weg daarbij omhoog, kom je langs al die andere kleine doelen en is er ruimte om continue gelukkigen dankbaar te zijn met waar je bent of hoever je al bent gekomen.
Het gevoel van geluk dat je vleugels geeft.
Vleugels om te vliegen, in vrijheid met nabijheid.

Ons geluk ligt in het iets te doen hebben, iets hebben om van te houden en je bed voor uit te komen.
Ook iets voor jou?!

Neem contact met ons op

* = Verplicht veld

Kennis maken?

Wil je kennis maken met ons?
Bel of mail gerust!

Christine
06 - 442 870 92
kotmadam@christinegerlich.nl

KotMadam

KotMadam Rotterdam is een verzameling woningen/appartementen waar (jong) volwassenen worden ondersteund bij het op de rit krijgen van hun leven. Mensen met bijvoorbeeld sociaalmaatschappelijke problemen, een licht verstandelijke beperking, zwakbegaafdheid, autisme e.o.a.  kunnen zelfstandig wonen onder toezicht van een leuke hospita (kot madam) die tevens hulpverlener is.

Vragen?