Wat kost het wonen bij KotMadam?

Bij KotMadam betaal je woon- en begeleidingskosten.

Woonkosten betaal je vanuit je eigen inkomen. Onder woonkosten verstaan wij de normale vaste lasten bij zelfstandig wonen. Denk aan huur, electra, water, stookkosten, televisie, internet, verzekeringen, boodschappen, en allerlei persoonlijke zaken voor jezelf.

Met het vaststellen van de huurprijzen is rekening gehouden met de maximale huurprijs voor jongeren onder de 23 jaar.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een voorbeeldbegroting met jou doorgenomen voor het wonen bij KotMadam. Daarmee kan je precies zien of je de huur met jouw inkomen kan betalen en wat je van je maandelijks inkomen ongeveer over houdt voor boodschappen, uitgaan of hobby.

Begeleidingskosten betaal je met een persoonsgebonden budget vanuit de WMO (gemeente), WLZ of eigen middelen. Na een succesvolle intake doet KotMadam een prijsopgave voor de begeleidingskosten. Wanneer jouw persoonsgebonden budget voldoende is om die kosten te betalen en jij hebt dat er voor over dan is er een match.

Neem contact met ons op

* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

KotMadam

KotMadam Rotterdam is een verzameling woningen/appartementen waar (jong) volwassenen worden ondersteund bij het op de rit krijgen van hun leven. Mensen met bijvoorbeeld sociaalmaatschappelijke problemen, een licht verstandelijke beperking, zwakbegaafdheid, autisme e.o.a.  kunnen zelfstandig wonen onder toezicht van een leuke hospita (kot madam) die tevens hulpverlener is.

Vragen?